Saturday, 28 January 2012

loving forever :3

           



nampak tak gambar dekat atas niyy . hee ^_^ . sweet kan , korang adee ? tade kan kan kan . :)

  this is my 1st LOVE and forever and ever , <3 . ilove Him somuchh , if sape nak amek die dari aku langkah mayat aku dulu yaww sayangs (Y) . if you want die okay . die aku punyee . takde sape bole ambik die dari aku . aku sayangs diee , die pun sayangs aku :) , dah 2tahun kitaorang bersama , ramai Girls nak ambik die dary aku , Hey sorry yaww beby , kalau awak nak (M) buat lah yaww , awak takkenal siapa saya , jangan berani-II ambik die dari saya , thanks okayy :) dia lah Tempat aku mengadu , die lah tempat aku menagis , katmane die ade kat situ lah aku ade , kat mane aku ade , ade lah jugak die :) aku Sayang die sangat-II . thanks yaww bie sebab dah bagy kaseh sayang dekat beby , and buat beby bahagia , Terima kaseh sayang , jangan tinggalKan beby yaw sayangs . muahmuahmuah#hug ,  iloveyouMore andMore biee <3

#ShamsulBahri<3