Sunday, 29 January 2012

buahHatypengarangJantong :3







 Ohh sayangs , bile kau nak jumpe aku ? bile kau nak pimpin tangan aku lagy bie ? sumpah aku rindu kau sangat-II , aku nak pelok kau nak cium kau , sayang cepat lah balek , aku taksabar-II nak jumpe kau pelok kau , wehh kau takrindu aku kee ? aku dah macam orang gile dekat sini , bile aku bangun tido jee aku tengok sebelah aku , aku ingat kau adae kat sebelah aku , tapy tak wehh , tu hanya bayangan je , bile benda ni nak jady kenyataan , sumpah aku dah rindu kau gilegile , aku takkesah lah kau rindu aku kee tak , tapy aku nak sangat tengok face kau , Seriusly bile aku nampak jee couple , aku teringat kau , wehh :( , iwantyouhugSayangs <3 . harap sangat esok aku dapat jumpe kau , imissyouSomuch Darl .

Saturday, 28 January 2012

loving forever :3

           



nampak tak gambar dekat atas niyy . hee ^_^ . sweet kan , korang adee ? tade kan kan kan . :)

  this is my 1st LOVE and forever and ever , <3 . ilove Him somuchh , if sape nak amek die dari aku langkah mayat aku dulu yaww sayangs (Y) . if you want die okay . die aku punyee . takde sape bole ambik die dari aku . aku sayangs diee , die pun sayangs aku :) , dah 2tahun kitaorang bersama , ramai Girls nak ambik die dary aku , Hey sorry yaww beby , kalau awak nak (M) buat lah yaww , awak takkenal siapa saya , jangan berani-II ambik die dari saya , thanks okayy :) dia lah Tempat aku mengadu , die lah tempat aku menagis , katmane die ade kat situ lah aku ade , kat mane aku ade , ade lah jugak die :) aku Sayang die sangat-II . thanks yaww bie sebab dah bagy kaseh sayang dekat beby , and buat beby bahagia , Terima kaseh sayang , jangan tinggalKan beby yaw sayangs . muahmuahmuah#hug ,  iloveyouMore andMore biee <3

#ShamsulBahri<3                                                                                                                                   

Friday, 2 December 2011

New

hey . I am Lisa :) And for your information I am new here . I rasa macam best tengok kawan-kawan i berblog . So , I decided to create a blog . I tengah bermanja-manja lah dengan blog i nie . Tengah terhegeh-hegeh edit blog , follower baru ada satu . Hehe , kalau korang kesian dekat i , please lah follow blog i sebab i rasa macam bukan budak blogger je bila tak ada siapa nak follow blog I !